WE ROCK FOR UKRAINE

În primul rând, rolul nostru este acela de a reflecta istoria. Trecutul care contează. Acel trecut care a meritat să devină istorie.
Doar că istoria se scrie pe măsură ce trec minutele și secundele și, dacă e să gândim așa, prezentul nici nu există decât pentru o clipă. Totul devine trecut odată ce e trăit. Iar lucrurile care se întâmplă acum în Ucraina scriu istoria recentă a lumii întregi.

De aceea, am considerat că trebuie să ne aducem aportul în acest sens și să arătăm lumii ceea ce se întâmplă. Să oferim o mostră de istorie recentă, adevărată. Prin acest eveniment organizat de Asociația ”Niște Oameni” și în care suntem unul dintre partenerii principali, aveți acces direct la mesajele celor care rezistă în Ucraina. Unul dintre partenerii principali ai evenimentului, Urban Space Radio din Kiev, ne-a pus la dispoziție mărturiile adevărate ale oamenilor care trăiesc, în acest moment, războiul. Culegerea lor a durat mult, suntem în legătură directă cu ei de la începutul războiului. Podcastul lor, ”UA: The day that We Survived” a constituit și el o bază importantă pentru scenariul evenimentului. Aceste mărturii vor fi transmise vouă prin intermediul vocilor unor actrițe cunoscute ale Clujului și totul va fi învăluit în muzica de rock simfonic.

Ilustrația evenimentului este, de asemenea, creată de Elena Chereshnya, o artistă din Ucraina, din Odessa, care lucrează via Internet pentru a supraviețui. Toți artiștii (câteva zeci) care participă în acest eveniment o fac în nume propriu și pro bono. Le mulțumim pe această cale. Toate fondurile obținute din vânzarea de bilete la acest eveniment vor fi direcționate înspre achiziționarea de bunuri necesare supraviețuirii celor care încă rezistă în regiunile grav afectate.

Cu biletul de la eveniment, ca să vă mulțumim că ați contribuit, aveți o vizită gratuită la muzeu. De asemenea, toți refugiații ucrainieni pot vizita gratuit expozițiile muzeului.

Haideți marți să facem istoria mai bună. 🙂

Bilete aici:
https://www.entertix.ro/…/we-rock-for-ukraine-19…

Despre donații în descrierea evenimentului We Rock for Ukraine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *