Save the date!

Echipa ISTER vă invită să participaţi, în cadrul #EURegionsWeek, la workshopul intitulat “Cultural Heritage, Cohesion Policies and Wellbeing: a Virtuous Circle”. În data de 13 Octombrie, orele 11.30-13.00, experţi din cadrul HERIWELL Consortium and ESPON EGTC (https://www.espon.eu/HERIWELL) , URBASOFIA (https://urbasofia.eu/en/home/) , şi Cultural Heritage in Action (http://www.culturalheritageinaction.eu/culture/project)

Acesta va reuni experți în patrimoniu, instituții publice și părțile interesate ale societății civile într-un dialog multidisciplinar, care va cuprinde:

  • Provocarea de a alinia politicile pe teritoriile patrimoniului cultural european, pentru a contribui la dezvoltarea teritorială și a încuraja bunăstarea societății.
  • Exemple concrete și studii de caz cu privire la modul în care patrimoniul cultural poate acționa ca un catalizator pentru bunăstarea societății, competitivitatea teritorială și creșterea durabilă.
  • Contribuția fondurilor UE pentru a debloca potențialul patrimoniului cultural pentru bunăstarea  şi dezvoltarea teritorială.

Structura workshopului:

Pentru inscriere trebuie urmat linkul de mai jos, unde este necesara crearea unui cont (dureaza doar câteva minute).

Ne vedem pe 13 Octombrie! 😊

https://eu.app.swapcard.com/event/eu-regions-week

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *