Omul, timpul, spațiul

Sculptura este forma mea de existență, este dialogul meu cu universul, conexiunea cu ideile care frământă această lume”.

Ion Mândrescu, 2004

Începând din 12 iunie 2021 vă invităm la întâlnirea cu sculpturile excepționale ale artistului Ion Mândrescu, în cadrul expoziției „Omul, timpul, spațiul”, organizată de Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, Muzeul Național al Bucovinei, în colaborare cu Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud.

Ion Mândrescu este un nume de referință pentru sculptura contemporană românească, iar expoziția găzduită în spațiile muzeului nostru cuprinde lucrări reprezentative, care reflectă temele majore dezvoltate de artist de-a lungul carierei sale.

Vernisajul va avea loc Sâmbătă, 12 iunie, de la ora 13.00, în sălile expoziționale de la etajul 1, și face parte din evenimentele organizate de MNIT cu ocazia Nopții Muzeelor 2021. Pentru a afla detalii referitoare la modul de participare la vernisaj, precum și la modul de vizitare de Noaptea muzeelor, vă invităm să accesați BROȘURA MNIT NOAPTEA MUZEELOR 2021.

Expoziția poate fi vizitată în perioada 12 iunie – 11 iulie 2021

Marți – Duminică: 11.00 – 18.00 (ultima intrare 17.30), Luni – închis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *