NOAPTEA MUZEELOR 2021

BROȘURA MNIT NOAPTEA MUZEELOR 2021

Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei participă la a 12-a ediție a Nopții Muzeelor cu un program generos, constând în ateliere educative și de creație, piese de teatru pentru copii, recitaluri de muzică clasică de excepție și, bineînțeles, cu expozițiile marca MNIT.

Așadar, sâmbătă, 12 iunie 2021, muzeul va avea programul extins pe durata întregii zile, în intervalul orar 11.00 – 23.00. Intrarea la expoziții în cadrul tururilor ghidate și participarea la evenimente și la atelierele pentru copii se face exclusiv pe bază de programare, la numărul de telefon 0752 108 723 (luni – vineri, 09.00 – 15.00).

Noaptea Muzeelor a fost iniţiată  în urmă cu 17 ani de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa și este un eveniment patronat de Consiliul Europei, de UNESCO şi de Consiliul Internaţional al Muzeelor  La nivel local evenimentul este coordonat de Centrul de Cultură Urbană al Primăriei municipiului Cluj-Napoca iar Rețeaua Națională a Muzeelor din România este partenerul oficial al evenimentului la nivel internațional și coordonează organizarea acestuia în România și promovarea sa.

Toate informațiile de care aveți nevoie se găsesc în BROȘURA evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *