International Best Practices Awards

Aplicați pentru premiile ISTER International Best Practices Awards cu un proiect sau o inițiativă inovatoare legată de moștenirea romană!

ISTER IBP Awards este o competiţie organizată în cadrul proiectului ISTER. Premiile vor fi acordate celor mai bune practici la nivelul regiunii Dunării, care pot fi inspiraţionale pentru alte teritorii / orașe, în trei categorii tematice:

  1. Protecţia şi conservarea patrimoniului roman
  2. Promovarea şi valorificarea patrimoniului roman
  3. Utilizarea şi dezvoltarea durabilă a patrimoniului roman

Dacă ați dezvoltat un proiect sau inițiativă inovatoare pentru protecția, conservarea, gestionarea, valorificarea sau utilizarea durabilă a patrimoniului cultural legat de moștenirea romană, aplicați până la 30 noiembrie 2021!

Ceremonia de premiere ISTER IBP Awards va avea loc în ianuarie 2022 în cadrul celui de-al doilea atelier transnațional de valorificare şi capitalizare (CBW) din Stuttgart, Germania. Câștigătorii celor trei categorii vor fi invitați la ceremonia de premiere și vor fi considerați ca potențiali parteneri în următoarea ediție a proiectului ISTER.

Pentru aplicare, mai multe informații despre criteriile de eligibilitate și atribuire, cererea online și datele importante, vizitați pagina web a Premiilor ISTER IBP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *