ACUM LA MNIT

Expoziţia de bază a muzeului nostru se află în curs de reamenajare.

Dorim însă să vă ţinem aproape prin evenimentele cu caracter temporar pe care continuăm să le organizăm la sediul nostru central, str. Constantin Daicoviciu, nr. 2 sau la sediile instituţiilor cu care noi desfăşurăm proiecte în colaborare. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptăm la muzeu!

EXPOZIŢII TEMPORARE

Orarul de vizitare a expozițiillor în perioada de iarnă este de marți până duminică, între 10 și 17. Biletele se achiziționează de la casieria MNIT, de la etajul 1. Vizitarea se va face cu respectarea măsurilor de distanțare socială, respectiv nu mai mult de 8 persoane pe expoziție în același timp. Grupurile organizate, care au nevoie de ghidaj, vor putea să viziteze expozițiile MNIT doar cu programare prealabilă, la adresa secretariat@mnit.ro

ZEI ȘI MURITORI DIN EGIPTUL ANTIC
din 2 septembrie 2022

ORAR & TARIFE

COLECŢIA DE ISTORIE A FARMACIEI

Clădiriea din în P-ţa Unirii nr. 28, care adăpostește Colecția de Istorie a Farmaciei (Casa Hintz), trece prin importante lucrări de consolidare şi reabilitare, din acest motiv Colecția de Istorie a Farmaciei este temporar închisă. Lucrările de reabilitare vor dura aproximativ 2 ani, costurile fiind suportate integral de proprietarii imobilului, iar după terminarea acestora colecția va fi redeschisă pentru vizitare. Pentru informații legate de Colecția de istorie a farmaciei consultați BLOGUL și pagina FACEBOOK.