ACUM LA MNIT

ÎNCHIS

Pentru siguranța dumneavoastră, MNIT suspendă orice activitate cu publicul. Vom reveni cu detalii, în funcție de evoluția situației.
Vă mulțumim pentru înțelegere și să ne revedem cu bine.

Trebuie să vă informăm că expoziţia de bază a muzeului nostru se află în curs de reamenajare.


Dorim însă să vă ţinem aproape prin evenimentele cu caracter temporar pe care continuăm să le organizăm la sediul nostru central, str. Constantin Daicoviciu, nr. 2 sau la sediile instituţiilor cu care noi desfăşurăm proiecte în colaborare. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptăm la muzeu!


 

EXPOZIŢII TEMPORARE

2019

Orar şi tarife


CLUJ 1989, 21.12

INCURSIUNI DACICE ÎN SPAŢIUL VIRTUAL 

THE MUSEUM AFFAIR


 COLECŢIA DE ISTORIE A FARMACIEI

MNIT anunță și începerea lucrărilor de consolidare şi reabilitare a clădirii care adăpostește Colecția de Istorie a Farmaciei (Casa Hintz), imobil situat în P-ţa Unirii nr. 28. Astfel, colecția de Istorie a Farmaciei va fi temporar închisă. Lucrările vor demara în cursul lunii octombrie conform solicitării proprietarului, motiv pentru care mutarea mobilierului şi a pieselor de patrimoniu va începe din data de 3 septembrie (a.c.). Lucrările de reabilitare vor dura aproximativ 2 ani, costurile fiind suportate integral de proprietarii imobilului, iar după terminarea acestora colecția va fi redeschisă pentru vizitare.   

 


RETROSPECTIVĂ