ACUM LA MNIT

Trebuie să vă informăm că expoziţia de bază a muzeului nostru se află în curs de reamenajare.


Dorim însă să vă ţinem aproape prin evenimentele cu caracter temporar pe care continuăm să le organizăm la sediul nostru central, str. Constantin Daicoviciu, nr. 2 sau la sediile instituţiilor cu care noi desfăşurăm proiecte în colaborare. Vă mulţumim pentru înţelegere şi vă aşteptăm la muzeu!

 


EXPOZIŢII TEMPORARE

 

Orarul de vizitare a expozițiillor în perioada de iarnă este de marți până duminică, între 10 și 17. Biletele se achiziționează de la casieria MNIT, de la etajul 1. Vizitarea se va face cu respectarea măsurilor de distanțare socială, respectiv nu mai mult de 8 persoane pe expoziție în același timp. Grupurile organizate, care au nevoie de ghidaj, vor putea să viziteze expozițiile MNIT doar cu programare prealabilă, la adresa secretariat@mnit.ro

ORAR ŞI TARIFE


”LIMES. FRONTIERELE IMPERIULUI ROMAN ÎN ROMÂNIA”

11.09.2020 – 01.09.2021

 

INCURSIUNI DACICE ÎN SPAŢIUL VIRTUAL 

 

 COLECŢIA DE ISTORIE A FARMACIEI

MNIT anunță și începerea lucrărilor de consolidare şi reabilitare a clădirii care adăpostește Colecția de Istorie a Farmaciei (Casa Hintz), imobil situat în P-ţa Unirii nr. 28. Astfel, colecția de Istorie a Farmaciei va fi temporar închisă. Lucrările vor demara în cursul lunii octombrie conform solicitării proprietarului, motiv pentru care mutarea mobilierului şi a pieselor de patrimoniu va începe din data de 3 septembrie (a.c.). Lucrările de reabilitare vor dura aproximativ 2 ani, costurile fiind suportate integral de proprietarii imobilului, iar după terminarea acestora colecția va fi redeschisă pentru vizitare.   

 


RETROSPECTIVĂ