BACH, BAROC ȘI FEMINITATE

5 Martie, ora 19.00, Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei

Începem săptămâna mărțișorului cu, poate, cel mai frumos cadou pe care vi-l puteți face pe sfârșitul ei: High Classic Rooms. Saloane muzicale de muzeu – episodul 4, pe tema Bach, baroc și feminitate.

Muzica lui Johann Sebastian Bach, alături de piese de podoabă, accesorii de vestimentație, obiecte de artă decorativă datând de la finalul secolului al XVII-lea și din secolul al XVIII-lea, lumini, proiecții, toate acestea vor în atmosfera unei seri dedicată atât barocului, cât și feminității.

Și, desigur, artiști ”high class”:
Valentin Șerban este câștigătorul Premiului I al Concursului Internațional ”George Enescu”, ediția 2020-2021. Interpretarea sa din finala competiției – Concertul pentru vioară și orchestră de Jean Sibelius – a rămas unul dintre cele mai emoționante momente din istoria concursului.

Pianistul Mihai Diaconescu a obținut numeroase premii în cadrul concursurilor naționale și internaționale, a fost unul dintre soliștii tradiționalului concert regal, concert care are loc în fiecare an în Sala Ateneului Român, alături de Camerata Regală.

Octavian Lup este unul dintre cei mai străluciți violonceliști ai generației sale, un reprezentant al excelenței în arta muzicală și o personalitate remarcată pe podiumul scenelor naționale și internaționale.

Bilete aici:
https://eventbook.ro/event/search?term=high+classic+rooms+4

Cu biletul de la eveniment se pot vizita expozițiile Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei, până la finalul lunii martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *